[srs_total_visitors]
[srs_total_visitors]

Посебна линија за позиве хитне помоћи

03/12/2019
naslovna.jpg

Поштовани пацијенти, обавештавамо Вас да смо, у сарадњи са Телекомом Србије, успели да обезбедимо засебну линију за позиве хитне медицинске помоћи на број 194 (на територији општине Ириг). Досадашње техничко решење, под којим су се на истој линији налазили бројеви 022-461-291 и 194, показало је многе мане, те као такво није могло да задовољи савремене стандарде у доступности и правовременом пружању здравствене заштите.

Да ствари буду јасније, број 022-461-291 остаје и даље у функцији као број на који се добија Служба за здравствену заштиту одраслих са хитном медицинском помоћи и који је доступан 24 сата 365 дана у години. Молимо Вас да овај број превасходно користите за заказивање прегледа и за опште консултације са лекарима.

Број 194, позван и са мобилне и са фиксне мреже (на територији општине Ириг), од данас поседује своју сопствену линију. Доступан је 24 сата 365 дана у години и служи ИСКЉУЧИВО за позиве који захтевају неодложну хитну медицинску помоћ. Молимо Вас да поменуто поштујете како би се осигурала адекватна отвореност линије.

Copyright © 2019 Dom Zdravlja Irig. All rights reserved. Made by CNT.